Garanciafeltételek számítógép és alkatrész vásárlás esetén:

A garancia időszak az áru átvételével kezdődik és 24 hónapig tart, ha a szállító másként nem látja elő. A hibás, üzemképtelen alkatrészeket az SKS Company átveszi, megállapítja a hibát és elküldi a felhatalmazott szervizbe. A hibát az átvételtől számított 45 munkanapon belül kell elhárítani. Ha a hiba nem küszöbölhető ki, a hivatalos szerviz köteles a hibás készüléket a vevő kérésére kicserélni. Abban az esetben, ha az árú nem beszerezhető abban a pillanatban, a csere annak megfelelő minőségű és értékű terméknek kell lenni az aktuális árlista szerint. Garancia idő alatt vissza küldött termék nem befolyásolja a garancia hosszát (vásárlástól számított 24 hónap).

Garancia kizárólag a termék hibátlan működésére vonatkozik a technikai leírás alapján. Ha a vásárló nincs tisztában a leírásokkal és megrendeli az árút abban az esetben ez nem garanciális hiba. Garancia nem vonatkozik a következő karbantartásokra például tisztítás, portalanítás, kenés, és hasonlók. A vásárló kötelezettsége a szakszerű használat, hogy ne tegye ki a számítógépet és az alkatrészeket káros hatásoknak (füst, szélsőséges hideg vagy meleg, poros helység). Bármilyen szabálytalanság által okozott meghibásodás a vásárló felelőssége. Garancia nem vonatkozik a következő termékekre mint például az egér, billentyűzet, hangszórók és mikrofonok, amennyiben a terméken nincs másként feltüntetve. Határidő panaszok esetén ezekre a termékekre 8 nap amennyiben gyári hibásak.

Reklamáció alkalmával a vásárló kötelessége, hogy az árut az eredeti csomagolásban kísérő dokumentumokkal és programokkal hozza vissza.

SKS Company nem felelős:

A garancia szintén nem vonatkozik az alábbi esetekben:

A garancia nem terjed ki a szállítást okozta károkra amennyiben nem szakszerű a csomagolás, helytelen a szerelés és karbantartás, helytelen használat nam betartva az előírásokat, valamint a vásárló által okozott mechanikai sérülésre. A sérülésekre amik a hálózati feszültség ingadozás, villámcsapás, víz, tűz napfény és hasonlók. Fizikai sérülés esetén, valamint csatlakoztatás az elektomos alkatrészekhez: processzorok, csippek, diódák, kondenzátorok, feszültség szabályzók és egyéb elektromos alkatrészekre nem vonatkozik a garancia.